Hvem kan deltage

De fleste butikker får leveret varer op til flere gange i ugen – ja nogle får endda flere gange om dagen. Det samme gør andre butikker lige ved siden af dig. Citylogistik-kbh er et tilbud til alle jer, som driver forretning i indre by i København og som kan se en mening i at begrænse alle småleveringerne og i stedet få varerne leveret når I har tid og behov for det!

Vi er 100% dedikerede overfor vores kunder! Derfor tager kun nye kunder i det omfang vi kan garantere for vores service. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne for at din butik også kan deltage og nyde godt af fordelene ved Citylogistik-kbh.

Servicen dækker ikke levnedsmiddelbranchen på nuværende tidspunkt.

Hvem er vi

I 2012 hørte vi første gang om Citylogistik konceptet. Vi blev straks fanget af ideen om at kunne lave en forretningsmodel, som både sikrede et bedre miljø og byliv men som også kunne medvirke til at skabe bedre vilkår får butikkerne i byen.

Vi er en mindre virksomhed, som arbejder med elbiler. Vores udgangspunkt er 100% tillid mellem os og vores kunder. Det vil vi gerne videreføre i Citylogistik-kbh.